Legendás harcosok oldala

Frissítve: 
2010. 12. 14. 14:36

FIGYELEM, KALANDOROK!

A különleges küldetések vállalása mellett újabb pénz és értékpont szerző lehetőség nyílt a szerencsejáték megjelenésével. Hamarosan "akciós" és nagy havi kiváltságok érkeznek, amire anyagilag érdemes felkészülni! :)

Legújabb kalandoraink: Zaron, Mjölnir, Knot és Orton ajándékuk egy-egy kiegészítő...

FIGYELEM, VÁLTOZÁS! Úgy döntöttünk, hogy az 1. szintű tanulmányokat mester nélkül is el lehet végezni, de a 2. szinttől már mester kell, hogy tanulhassatok! Az egyetlen feltétel, hogy 1 héten belül csak 1 technikát lehet megtanulni, és persze sorrendben.

 

 

Felhívás:
- Endill, 3. szintű Varázsló tanonc lettél!

- Enessys, 4. szintű Növénygyűjtögető lettél!

 

- Xenystil, 2. szintű Harcos lettél!

Megalapult Ardawir első közössége, sok szeretettel várja az új tagokat! :)

Mostantól kezdve a kalandortársak mellett a Mesterek közül is lehet válogatni. A zajló metódus ugyanaz, mint a kalandortársaknál :)


 

 

  A hónap kalandora...

 
Előcsarnok
 
Az Oltár
 
Nagy Szentély
 
Egyéb Birodalmiak
 
Kiképző akadémia
 
Nevelde
 
Fortuna Barlangja

 
Piactér
 
Közvéleménykutatás :)
Hogy tetszik idáig az oldal?

Wow! Bámulatos!
Nagyon jó
Egész jó
Elmegy
Hát, lehetne jobb is...
Nem tetszik
No komment
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Leendő kalandortárs
 
Leendő Mesterek
 
Birodalmi friss

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Újabb év, újabb meglepetés!

  2010.12.14. 14:44

Üdv, Kalandorok!

Jó rég volt már, mikor utoljára híreket adtam közzé és bizony régen nyúltam hozzá magához az oldalhoz is. Ismételten csak a suli és a kevesebb szabadidő a ludas ez ügyben, de mint látjátok, most sikerült az eddig összeszedett apróságokat egy nagy változtatássá összegyúrni és ennek keretében avattam fel az oldal új, karácsonyi/téli dizájnját.

Karácsonyig igyekszem mindent megcsinálni, illetve midnenkit meglepni egy reaggal, ezen felül pedig mindenki kap majd egy kis ünnepi ajándékot. De hogy mi lesz az? Majd meglátjátok! :D

Szeretettel várlak Titeket vissza és az új tagokat is! Szívesen fogadunk minden új, kalandra éhes vándort! :)

Navarose

Végre van meló! =D

  2009.04.24. 19:26

Végre valahára elkészült! Örvendjetek velem, mostantól fogva a szerencsejáték mellett újabb pénzgyűjtési lehetőség vált elérhetővé, ami nem más, mint a munkavállalás. Bizony! Úgyhogy aki szeretne még több pénzt keresni a kalandozás mellett és némiképp erősíteni magát szellemben-lélekben, az már is böngészgetheti a listát. =)

És még egy apró szösszenet a végére: a szavazás alapján úgy tűnik, nagyon-nagyon szeretnétek, ha lenne egy közös kalandozófórum, ahol mindenki együtt kalandozhatna. Nos, ez a fórum már épülget, de eléggé lassan. Amint a helyszínek fele készen lesz, közhírré tétetem a fórum elérhetőségét és a már meglévő területeken lehet is kalandozni. Addig is egy kis türelmet és további jó kalandozást kívánok!

Az első csapat...

  2009.04.16. 10:07

Bizony, nem csal a szemetek, megalakult Ardawir Birodalmának első közössége, melyet szeretett kalandorunk, Auróra alapított meg nemes célból. :)

Aki csatlakozni szeretne, olvassa el a belépéshez szükséges feltételek. Ha minden rendben, semmi sem állja útját, hogy tagok lehessetek.

Csak bátran, barátaim!

W...

  2009.03.16. 17:45

... mint Wáltozás! Mikor beindult az oldal, rengeteg bevezetni való szabály és feltétel került fel a modulokba, maelyeknek nagy részét én magam sem voltam nyomon követni. Egyesével nehéz minden követelményt nyomon követni és betartani/betartatni, így úgy döntöttem, kisebb-nagyobb változásokat eszközlök elsősorban a szintfeltételek terén, de egyéb más területen is, hogy minél több lehetőség nyíljon meg előttetek. Igyekszem a lehető legtöbbet és legjobbat nyújtani, ahogy az erőmből kifér, s remélem, a változtatások után még kellemesebb lesz a kalandozás és több dolog válik felvállalhatóvá. A változások már megkezdődtek, végeztükről majd később újabb értesítést kaptok. Addig is további jó barangolást és gyűjtögetést! :)

Egy kis ajándék...

  2009.01.05. 22:59

Körlevél 2008/11

  2008.11.04. 16:00
Suli és kalandozás...

Néhány újdonság és kiegészítő

  2008.09.21. 13:09

Figyelem, Figyelem, közérdekű közlemény! Ha elolvastátok az alábbi hírt, akkor értesülhettetek arról, hogy lehetőség nyílt az oldalon saját munkák felmutatására. Nos, ezt szeretném egy aprósággal kibővíteni. Nem mindenki jeleskedhet olyan jól írásban, de talán másban igen. Ezért, ha akad köztünk olyasvalaki, aki szeret rajzolni és szívesen megmutatná fantasy jellegű remekműveit, ne habozzon, küldje be!

Más: hamarosan megnyílik egy új menüpont: a Fortuna barlangja. Ha van elég merszed, szellemi próba keretében teheted próbára szerencsédet. A szerencsések jutalompontok mellett pénzt is szerezhetnek. Megéri majd kipróbálni!

Megint más: Szavazataitok alapján tehát meg fog alakulni egy közös kalandozó fórum. A tervezés még javában folyik, de a kivitelezés is nemsokára láthatóvá fog válni. Hogy mit lehet majd ott csinálni és mit nem, még nincs szabályban, de hamarosan erről is tudomást fogtok szerezni. :)

Ti küldtétek...

  2008.08.25. 10:33

Körlevél 2008/06

  2008.06.28. 21:02
Nyári kalandozás

Választható kalandorképek

  2008.05.09. 08:17
Némi változás és újulás...

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

>>SZEREPJÁTÉK<<

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fantasy oldalak
 
Harcosok fogadója
Üdv néked, Vándor! Gyere és ülj le közénk az asztalhoz, legyen ez a harcosok törzshelye!
 
Ardawir vándorai
Indulás: 2005-12-15
 
Ardawir hangjai
 
Küzdőtér
 
Közösségek
 
Különleges küldetések
 
Ardawir hősei
 
Lényeitek
 
Ti küldtétek
 
Régi vagy új?
Lezárt szavazások
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen